Köpvillkor

Köpvillkor
Generellt

Vi reserverar oss för eventuella fel i text, bilder och priser.

Dessa villkor använder vi oss av för att göra era köp så säkra och enkla som möjligt. Om ni har förslag eller synpunkter så lyssnar vi gärna på dessa för att kunna bli ännu bättre.

Betalning med kreditkort

Suits and Shirts använder en betalväxel som tillhandahålls av Klarna och Stripe. Detta innebär möjlighet att betala med kort, swish, dela upp eller betala senare. Respektive ansvarar för full säkerhet då du använder deras betaltjänst. Vid köpet krypteras informationen så att ingen obehörig kan komma åt den. Suits and Shirts tar ej ut någon extra avgift då du använder denna betalningsform.

Leveranser inom Sverige

Vi levererar lagervaror inom 3-7 arbetsdagar. För beställningsvaror, som lagerhålls hos våra samarbetspartners, ser du preliminär tid för leverans under Leveranstider vid varje artikel.

Fraktpriser

Fraktavgift beräknas i kassan. European Suits and Shirts AB jobbar alltid för att ge dig absolut bästa fraktavtal.

Hämta på utlämningsställe (Sverige)

Du får ett brev eller SMS när din leverans anlänt till ditt lokala utlämningsställe. Alla leveranser hämtas ut med giltigt legitimation, så som körkort, pass eller ID-kort.

Var är mitt paket?

Du får ditt kollinummer via E-post och kan själv spåra din order.

Ej uthämtat paket

Om Du inte har möjlighet att hämta ut ditt paket tvingas vi debitera dig den verkliga fraktkostnaden. För närvarande debiterar vi 290 kr för ej uthämtade paket. Tänk på att om du vill returnera ditt paket måste du alltså först hämta ut det.

Slutförsäljning

Vi reserverar oss för slutförsäljning och lagersaldofel. Ibland händer det att någon av de varor som du beställt inte finns i lager, varans stryks då per automatik från din order och Suits and Shirts sänder ut resterande artiklar.